De schrijfster

Mijn naam is Tirza ik ben moeder van twee dochters. Ik werk in het onderwijs en voel mij artiest (schrijf verhalen, blogs &gedichten, ik schilder zing en (s)preek).

Al vaak heb ik gehoord dat ik op een eenvoudige manier zaken over het geloof kan uitleggen aan zowel kinderen als volwassenen. Vaak genoeg heb ik dingetjes opgeschreven en gewoon verteld dus leek het me leuk om die gedachten en vragen die ik of anderen heb op te schrijven.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.
Schroom niet om een reactie achter te laten, ik zou het heel erg op prijs stellen en geef feedback!

Veel leesplezier en bemoediging gewenst!
Groetjes Tirza

6 gedachten over “De schrijfster

    1. Hai Tirza ik vind dit erg mooi om te lezen ik voel me ook heel rijk ondanks soms veel moeite Het is zo echt als je echt voor Jezus hebt gekozen dat je ervaart dat Hij er is heel fijn dat je dit met mensen wilt delen rijk ben je dan God heeft je veel talenten gegeven groetjes liefs Janny

      Like

  1. Hi Tirza,
    Wat een leuke blogsite heb je! Ik hoorde via via over jouw blog. Wij zijn van http://www.bestlifechurch.nl, en hebben op het moment een enorm mooi getuigenis van een beruchte Roma familie die zich in de afgelopen maanden bekeerd hebben. De EO heeft in het programma ‘de Verandering’, het bekeringsverhaal uitgezonden. Dit is een link naar het programma: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1399145
    Nu vroegen wij ons af, zou jij het leuk vinden om daar een bericht over te schrijven? We proberen via het internet nu ook mensen naar God te brengen, en er is wat dat betreft nog genoeg gebied te winnen. Via deze weg kunnen we jouw en onze website zichtbaarder maken voor Google en natuurlijk het werk van God laten zien aan de mensen.
    Ik zie uit naar je reactie!
    Met vriendelijke groet,
    Joella

    Like

    1. Hoi Joƫlle,
      Wat bijzonder dat je mijn blog uitkiest om daarover te schrijven.
      Ik heb jullie site even gecheckt en de uitzending weer even bekeken.
      Ik zou hier graag wat over willen schrijven. Ik heb gelijk inspiratie en denk wel hoe ik de blog kan schrijven.
      Het is een bijzonder en hoopvol verhaal. Prachtig te horen dat het leven inderdaad zo 180 graden kan omslaan door God toe te laten. Ik hoop snel weer wat van je te horen.
      Groetjes Tirza

      Like

      1. Hoi Tirza,

        Dank je voor je snelle reactie. Super dat je erover wilt schrijven. Zou je mij een linkje kunnen sturen van het bericht zodra het af is? Zou je daarnaast ook een link naar http://www.bestlifechurch.nl willen plaatsen in het artikel (dat mag ook prima achter een woord verstopt)?

        Alvast bedankt Tirza!

        groetjes,

        Joella

        Like

      2. Hoi JoĆ«lle zoals je misschien wel hebt gezien heb ik eindelijk de blog af…vannacht lukte het ineens en dan moet je doorschrijven. Ik hoop dat jullie het mooi vinden. Zoiets zoals het schrijven van deze blog moet recht uit mijn hart komen en zoals het schilderen van mijn schilderijen, en dat kun je niet oproepen ik in ieder geval niet. Gr. Tirza

        Like

Plaats een reactie