Verrassings telefoon app.

Online spelletjes doen op je telefoon. Met de nieuwste telefoons is er natuurlijk een groot scala aan spelletjes te vinden. Zo heb ik er ook een als app op mijn telefoon. Het is een spelletje waar je een stad mee kan bouwen. Een soort van eenvoudige Sims. Hartstikke leuk natuurlijk. En door mensen uit te nodigen die je als buren kan toevoegen, kan dat ook nog in jou voordeel zijn. Want die kunnen dan klusjes voor je doen waardoor jij meer “verdient” in je stad.

Nu was ik daar al een tijdje mee bezig en had al wat buren tot ik een “buur” tegen kwam die een naam had die mij nieuwsgierig maakte. En dus ging ik kijken bij de stad. Er stond als bloemenveld de tekst John 3:16 een tekst die heel bekend is onder Christenen, het is namelijk de tekst die juist voor ons zo belangrijk is. namelijk:

Want also lief heeft God de wereld gehad dat hij zijn enig geboren zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Dus ik liet bij diegene een berichtje achter in de berichtenbox en kreeg  zo’n leuke reactie terug, dat het fijn is te weten dat je niet alleen bent in je geloof, en dat er gelukkig nog zovelen zijn die, het zelfs ook via zo’n klein medium, uiten en delen met anderen.

Wat een verrassing het zijn mensen van over de hele wereld. En zo nu en dan laten we inspirerende teksten achter die ons kunnen sterken en bemoedigen in ons geloof….

– You don’t have a soul, You ARE a soul, You have a Body-  C.S. Lewis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s